Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 és un videojoc de carreres ambientat en un entorn del món obert basat en una Gran Bretanya ficcionalitzada, amb regions que inclouen representacions condensades d’ Edimburg , el Districte del Llac (inclòs Derwentwater ) i Cotswolds (inclòs Broadway ), entre d’altres, i compta amb més de 450 cotxes amb llicència. El joc té un creador de rutes que permet als jugadors crear les seves pròpies carreres. El joc té lloc en un món compartit sincronitzat, en comparació amb els ‘drivatars’ impulsats per l’AI dels seus predecessors, amb cada servidor que suporta fins a 72 jugadors. El joc també es pot jugar en mode fora de línia.

Resultat d'imatges per a "Forza Horizon 4"

Metall Gear Solid V: The Phantom Pain

Ambientada el 1984, nou anys després dels esdeveniments de Ground Zeroes i onze anys abans dels esdeveniments de l’ engranatge de metall original , la història segueix el líder mercenari Castigat a la serp «Venom» , quan s’aventura a l’ Afganistan ocupat per soviètics i la regió fronterera d’ Angola – Zaire per venjança exacta de les persones que van destruir les seves forces i es van apropar a matar-lo durant el clímax de Ground Zeroes . Porta la marca de les operacions d’espionatge tàctic utilitzades per primera vegada a Metal Gear Solid: Peace Walker .

Resultat d'imatges per a "Metall Gear Solid V: The Phantom Pain"

Ryse: Son of Rome

Ryse: Son of Rome és un videojoc d’acció i aventura comercialitzat el 22 de novembre del 2013 per a Xbox One. Es controla un general romà anomenat Màrius Titus. Compta amb el suport dels altres soldats romans que en rebran ordres. El component històric no és del tot exacte, es duu a terme en una línia de temps alterna. La història segueix la vida de Màrius des de la infància fins a convertir-se en un líder de l’exèrcit romà. La història es defineix com «una història èpica de venjança que abasta tota la vida». Crytek ha confirmat quinze personatges del nivell Heroi que també apareixeran a la història de Màrius. Els jugadors controlen Màrius amb el comandament de la consola i donaran ordres als altres soldats romans mitjançant els comandaments de veu del Kinect. També hi ha un mode multijugador cooperatiu, on els jugadors lluiten entre si en un ambient d’una arena de

Resultat d'imatges per a "Ryse: Son of Rome"

Destiny

Destiny és un videojoc de trets en primera persona , en forma de multi jugador massiu en línia en un món obert de ficció especulativa.

Quan comença el joc, un Espectre -robots creats per El Viatger per trobar guardians i portar-los a La Torre- està explorant entre les restes de l’Antiga Rússia fins que troba i ressuscita el Guardià (el personatge de jugador), que havia estat assassinat a una batalla antiga. L’Espectre després guia a l’guardià a una nau i el porta a la Torre. Allà es troben amb L’Orador, que els informa sobre la Foscor. El guardià té la tasca d’explorar el Cosmódromo proper, on la humanitat solia llançar les seves incursions a l’espai exterior, defensant-se dels enemics caiguts i, finalment, de la Rusc , que es pensava que havien estat confinats a la Lluna. El guardià descobreix que un vell Estrateg rus anomenat Rasputín -una intel·ligència artificial construïda per defensar la Terra- encara és viu i actua amb un propòsit desconegut. El guardià també fa seguiment dels codis per aixecar una antiga matriu per connectar-lo amb les colònies perdudes fa molt temps en el Sistema Solar, i descobreix que Rasputín està controlant la matriu. Després parteixen cap a la Lluna a la recerca d’un guardià perdut que estava buscant un camí cap a la fortalesa del Rusc. Després de localitzar el seu cadàver i el seu Espectre mort, l’Espectre de l’guardià (el jugador) descobreix que Rusc està aixecant un exèrcit i planeja envair la Terra. El guardià ràpidament comença a interrompre els seus esforços, incloent la cancel·lació d’un ritual que Rusc estava fent servir per drenar el poder de l’Viatger, destruint un poderós enemic cridat l’Espasa de Crota, i tallant les seves comunicacions de llarga distància. Al voltant d’aquest temps, un estrany «exo» (robots amb consciència) es posa en contacte amb el guardià, una misteriosa dona exo (anomenada «La desconeguda») que els convoca a Venus per enfrontar-se a un nou enemic, els Vex.

Grand Theft Auto V Online

Grand Theft Auto V, popularment conegut com a GTA V o GTA 5, és un videojoc d’acció i aventura en un món obert que actualment està sent desenvolupat per Rockstar North.

El joc transcorrerà a la ciutat fictícia de Los Santos. Una ciutat basada al sud de Califòrnia que ja es va poder veure a Grand Theft Auto: San Andreas. No obstant això en aquesta ocasió. A més la ciutat estarà recreada en alta resolució, el que farà possible que el jugador gaudeixi d’un aspecte visual molt més atractiu i real que en els anteriors jocs de la saga. A part hi haurà molts més vianants als carrers i aquests es mouran amb major intel·ligencia del que ho feien fins ara. Una de les principals novetats que presentará GTA V és la possibilitat de poder escollir quin dels tres personatges protagonistes vol controlar l’usuari en cada missió. Aquests personatges serán personalitzables, és a dir que se’ls podrà canviar de roba encara que no será possible modificar la seva alçada o complexió física. Per primera vegada en la saga, els protagonistes tindran un smartphone. També hi haurà un gran varietat de vehicles, entre ells avions, i d’activitats lúdiques per fer, com per exemple jugar a golf o a tennis, llançar-se en paracaigudes, fer ioga i fins i tot participar en un triatló. Rockstar Games va anunciar que el joc comptarà amb seva pròpia banda sonora, que s’alternarà amb l’emissora de ràdio que tingui seleccionada el jugador en aquell moment.

Fortnite

Fortnite és un videojoc desenvolupat per les empreses Epic Games i als gèneres de supervivència i món obert. 

Els modes de joc publicats inclouen Fortnite Battle Royale, un joc gratuït en què fins a cent jugadors lluiten en una illa, en espais que es redueixen progressivament degut a la tempesta, amb l’objectiu d’esdevenir la darrera persona en peu, en el qual també hi ha el Mode Creatiu i Fortnite: Salvar el món, un joc cooperatiu de fins a quatre jugadors que consisteix a lluitar contra carcasses, criatures semblants a zombis, utilitzant objectes i fortificacions.Els modes de joc publicats inclouen Fortnite Battle Royale, un joc gratuït en què fins a cent jugadors lluiten en una illa, en espais que es redueixen progressivament degut a la tempesta, amb l’objectiu d’esdevenir la darrera persona en peu, en el qual també hi ha el Mode Creatiu i Fortnite: Salvar el món, un joc cooperatiu de fins a quatre jugadors que consisteix a lluitar contra carcasses, criatures semblants a zombis, utilitzant objectes i fortificacions.Els modes de joc publicats inclouen Fortnite Battle Royale, un joc gratuït en què fins a cent jugadors lluiten en una illa, en espais que es redueixen progressivament degut a la tempesta, amb l’objectiu d’esdevenir la darrera persona en peu, en el qual també hi ha el Mode Creatiu i Fortnite: Salvar el món, un joc cooperatiu de fins a quatre jugadors que consisteix a lluitar contra carcasses, criatures semblants a zombis, utilitzant objectes i fortificacions.

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII és un videojoc de trets en primera persona desenvolupat per Sledgehammer Games i publicat per Activision.

La campanya del joc està ambientada en el teatre europeu i està centrada entorn d’un escamot de la 1a Divisió d’Infanteria després de les seves batalles al front occidental i es va centrar principalment en els esdeveniments històrics de l’ Operació Overlord.. El jugador controla a Daniels «Vermell» de Ronald, que té mossos d’esquadra que poden proporcionar al jugador municions, salut o granades addicionals, així com una granada i una tacada de dianes; cap d’aquestes s’omple automàticament a la campanya. El mode multijugador presenta ubicacions que no es veuen a la campanya. El mode també ofereix el nou sistema Divisions, substituint el sistema de creació d’una classe que els jocs anteriors de la sèrie utilitzaven. També es va implementar en el joc un centre social, la seu, que permet als jugadors interactuar entre ells.

Resultat d'imatges per a "Call of Duty: WWII"

The Last of Us

The Last of Us és un videojoc d’acció i terror desenvolupat per Naughty Dog i publicat per Sony Computer Entertainment. L’argument de The Last of Us gira al voltant d’en Joel, el personatge controlat pel jugador. Joel és un contrabandista que viu en uns post-apocalíptics Estats Units d’Amèrica l’any 2033. La plaga que ha assolat al món és un paràsit, un fong mutat de Cordyceps, que afecta als humans i que els converteix en criatures infectades. En aquesta situació, la història comença quan Joel i la seva companya Tess reben l’encàrrec de dur una nena petita, l’Ellie, a un grup fora de la zona de quarantena. Els ho encarrega la líder del grup, una organització de resistència anti-governamental anomenat les «lluernes», que creu que l’Ellie podria ser la clau per la salvació de l’espècie humana.

Resultat d'imatges per a "The Last of Us"

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed és una sèrie de videojocs, pel·lícules, llibres i còmics d’acció i aventura històrica amb punts de ciència-ficció, ambientada en les croades en el primer joc, en el Renaixement en el segon i en la Revolució Americana en el tercer, tots desenvolupats per Ubisoft. La trama principal del joc es dóna durant la revolució Americana i el protagonista, Ratonhnhaké:ton, també conegut pel nom adoptat Connor, és un mestís (mig anglès i mig mohawk). A més a més de l’època històrica, el joc també es remunta al present amb algunes escenes d’en Desmond Miles.

Resultat d'imatges per a "Assassin's Creed"

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human és un joc d’aventura gràfica i acció desenvolupat per Quantic Dream i publicat per Sony Interactive Entertainment, de forma exclusiva per a la plataforma Playstation 4. La trama gira al voltant de tres androides: Kara (Valorie Curry), que s’escapa per salvar a la filla del seu propietari, un home abusiu i que maltractava a l’androide i la filla; Connor (Bryan Dechart), un policia-androide, encarregat de cercar als androides «divergents»; i Markus (Jesse Williams), que es dedica a alliberar altres androides de la servitud dels humans. Poden sobreviure o morir en funció de les opcions de diàleg que configuren la història.

Resultat d'imatges per a "detroit become human"